Παναγιώτης Παπαδόπουλος MD, MSc

Επιμ. Γ' Ορθοπαιδικής Κλινικής Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ

Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος

Call us ButtonjpgRendezvous ButtonAsk the doctor

Άρθρα - Media

Άρθρα - Media

spine

Καλέστε μας στο 210 8949727 ή 698 0506555 ή κλείστε online ραντεβού και θα σας βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της πάθησής σας.

 

Articles Icon

Video Media sidecolumn icon

Οι υπηρεσίες μας

Ποιο είναι το κόστος της αρθροπλαστικής ώμου ή γόνατος

Μία από τις πιο συχνές ανησυχίες του ασθενούς που πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αρθροπλαστικής γόνατος, ώμου ή ισχίου αφορά στο κόστος της επέμβασης και αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά σε αυτή. Έτσι είναι σημαντικό μέσα από το άρθρο αυτό να προσπαθήσουμε να αποσαφηνίσουμε πλήρως τις επιμέρους χρεώσεις που θα επωμιστεί ο ασθενής σε σχέση με το χειρουργείο του.

Από τι εξαρτάται η συνολική τιμή;

Η συνολική τιμή της αρθροπλαστικής στον.ώμο ή στο γόνατο χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:

  • Το κόστος της νοσηλείας στο νοσοκομείο. Εδώ περιλαμβάνεται το δωμάτιο νοσηλείας, τα φάρμακα, η χρήση της χειρουργικής αίθουσας, η νοσηλευτική φροντίδα, κτλ.
  • Το κόστος των υλικών της αρθροπλαστικής που θα διαμορφωθεί ανάλογα με το υλικό που θα επιλεγεί για τον ασθενή και την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί διεγχειρητικά (ρομποτική χειρουργική, υποβοηθούμενη με πλοηγό, με μηχανικούς οδηγούς, κτλ.)
  • Τις ιατρικές αμοιβές της χειρουργικής ομάδας, δηλαδή του Χειρουργού, των βοηθών και του Αναισθησιολόγου.

    Για τους ασθενής που έχουν ιδιωτική ασφάλεια, μετά από αναγγελία της επέμβασης και προέγκριση από την ασφάλεια τους, η τιμή της επέμβασης καλύπτεται πλήρως από τον ιδιωτικό φορέα και πάντα σύμφωνα με το ασφαλιστικό πρόγραμμα τους.

    Για εκείνους που έχουν δημόσια ασφάλεια του ΕΟΠΥΥ ή τους ανασφάλιστους, το νοσοκομείο έχει ειδικά πακέτα με σημαντική έκπτωση ως προς τα χρήματα που θα κληθεί να πληρώσει ο ασθενής στο νοσοκομείο για το νοσήλιο και το υλικό της αρθροπλαστικής. Επίσης οι ιατρικές αμοιβές διαμορφώνονται ανάλογα για να είναι πλήρως ανεκτές οικονομικά και τα χρήματα που τελικώς θα πληρώσει ο ασθενής να είναι μέσα σε λογικά πλαίσια για το είδος και τη βαρύτητα της επέμβασης.

    Ο σκοπός της ιατρικής μας ομάδας είναι η επέμβαση στον ώμο ή στο γόνατο της αρθροπλαστικής, να είναι οικονομικά ανεκτή σε όλους και η έκπτωση να αφορά μόνο στη τιμή της επέμβασης και όχι στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιο είναι το κόστος της αρθροπλαστικής ώμου ή γόνατος

Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες.

Στοιχεία επικοινωνίας


Συνεργαζόμενα νοσοκομεία


Ygeia logo transparent

Mitera logo transparent

Mediterraneo logo transparent

Επιστημονικός Συνεργάτης


lazer centre logo trans

Ακολουθήστε μας

facebook youtube

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου των δεδομένων μας και συμφωνείτε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μοιραστούμε τα νέα μας ή για σκοπούς μάρκετινγκ.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.