Παναγιώτης Παπαδόπουλος MD, MSc

Επιμ. Γ' Ορθοπαιδικής Κλινικής Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ

Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος

Call us ButtonjpgRendezvous ButtonAsk the doctor

Άρθρα - Media

Άρθρα - Media

spine

Καλέστε μας στο 210 8949727 ή 698 0506555 ή κλείστε online ραντεβού και θα σας βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της πάθησής σας.

 

Articles Icon

Video Media sidecolumn icon

Οι υπηρεσίες μας

Άρθρο με θέμα "Αρθροσκόπηση γόνατος"

28 Ιανουαρίου 2022

Η αρθροσκόπηση γόνατος είναι μία αναίμακτη χειρουργική πράξη ελάχιστης επεμβατικότητας με σημαντικά οφέλη για τον ασθενή. Συνδυάζει τη διάγνωση με τη θεραπεία των περισσοτέρων παθήσεων στον ίδιο χειρουργικό χρόνο.

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Παναγιώτης Παπαδόπουλος αναλύει στο περιοδικό "ΠΡΟΛΗΨΗ" βασικές πληροφορίες που αφορούν στην αρθροσκόπηση γόνατος και πώς μπορεί να αποτελέσει οριστική λύση τόσο για χρόνιες παθήσεις αλλά και για οξείς τραυματισμούς.

Διαβάστε το άρθρο εδώ.

Στοιχεία επικοινωνίας


Συνεργαζόμενα νοσοκομεία


Ygeia logo transparent

Mitera logo transparent

Mediterraneo logo transparent

Επιστημονικός Συνεργάτης


lazer centre logo trans

Ακολουθήστε μας

facebook youtube

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου των δεδομένων μας και συμφωνείτε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μοιραστούμε τα νέα μας ή για σκοπούς μάρκετινγκ.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.