Παναγιώτης Παπαδόπουλος MD, MSc

Επιμ. Γ' Ορθοπαιδικής Κλινικής Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ

Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος

Call us ButtonjpgRendezvous ButtonAsk the doctor

Άρθρα - Media

Άρθρα - Media

spine

Καλέστε μας στο 210 8949727 ή 698 0506555 ή κλείστε online ραντεβού και θα σας βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της πάθησής σας.

 

Articles Icon

Video Media sidecolumn icon

Οι υπηρεσίες μας

Ημερίδα με θέμα Basic Arthroscopy Shoulder Course στο ATTC (Anatomy Techniques & Training Center)

16 Δεκεμβρίου 2021

Την πέμπτη 16/12/2021 η Γ' Ορθοπαιδική Κλινική του ΥΓΕΙΑ διοργάνωσε ημερίδα με θέμα Basic Arthroscopy Shoulder Course στο ATTC (Anatomy Techniques & Training Center).

Με ιδιαίτερη τιμή συμμετείχα ως ομιλητής με θέμα "Basic setup - Landmarks - Examination under Anaisthesia & portals" στην αρθροσκόπηση ώμου.

Είχαμε τη χαρά να αναλύσουμε σε νεότερους συναδέλφους τα πρώτα βήματα στην αρθροσκόπηση ώμου και να συζητήσουμε τα οφέλη αυτής ως μία μέθοδος ελαχιστης επεμβατικότητας με την οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το σύνολο των παθήσεων της ωμικής ζώνης.

Δείτε πιο κάτω στιγμιότυπα από την ημερίδα.

Στοιχεία επικοινωνίας


Συνεργαζόμενα νοσοκομεία


Ygeia logo transparent

Mitera logo transparent

Mediterraneo logo transparent

Επιστημονικός Συνεργάτης


lazer centre logo trans

Ακολουθήστε μας

facebook youtube

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου των δεδομένων μας και συμφωνείτε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μοιραστούμε τα νέα μας ή για σκοπούς μάρκετινγκ.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.