Παναγιώτης Παπαδόπουλος MD, MSc

Επιμ. Γ' Ορθοπαιδικής Κλινικής Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ

Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος

Call us ButtonjpgRendezvous ButtonAsk the doctor

Άρθρα - Media

Άρθρα - Media

spine

Καλέστε μας στο 210 8949727 ή 698 0506555 ή κλείστε online ραντεβού και θα σας βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της πάθησής σας.

 

Articles Icon

Video Media sidecolumn icon

Οι υπηρεσίες μας

Συμμετοχή στο 29ο συνέδριο Ευρωπαϊκής εταιρείας χειρουργικής Ώμου και Αγκώνα SECEC-ESSSE στο Πόζναν της Πολωνίας

15 - 18 Σεπτεμβρίου 2021

Η συνεχής κατάρτιση και ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις και τα σύγχρονα διεγχειρητικά τρισδιάστατα συστήματα υποβοηθούμενης χειρουργικής μας κάνει χαρούμενους και περισσότερο δημιουργικούς.

Η ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών με τους κορυφαίους Χειρουργούς ώμου και αγκώνα δημιουργεί νέους δρόμους και μονοπάτια προς όφελος του ασθενούς.

Στο 29ο Συνέδριο της SECEC-ESSSE είχαμε την ευκαιρία να εκπαιδευτούμε στη χρήση προεγχειρητικού software και στο navigation, τα οποία αποτελούν πραγματική τομή στη σύγχρονη Χειρουργική του Ώμου.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι πολύ σημαντικές και κάθε Ορθοπαιδικός οφείλει να τις παρακολουθεί και να λαμβάνει το μέγιστο από αυτές στην καθημερινή του πράξη.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

Στοιχεία επικοινωνίας


Συνεργαζόμενα νοσοκομεία


Ygeia logo transparent

Mitera logo transparent

Mediterraneo logo transparent

Επιστημονικός Συνεργάτης


lazer centre logo trans

Ακολουθήστε μας

facebook youtube

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου των δεδομένων μας και συμφωνείτε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μοιραστούμε τα νέα μας ή για σκοπούς μάρκετινγκ.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.