Παναγιώτης Παπαδόπουλος MD, MSc

Επιμ. Γ' Ορθοπαιδικής Κλινικής Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ

Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος

Call us ButtonjpgRendezvous ButtonAsk the doctor

Συδυαστικές θεραπείες ελάχιστης επεμβατικότητας

Συδυαστικές θεραπείες ελάχιστης επεμβατικότητας

Ο συνδυασμός της αρθροσκόπησης με τις αυτόλογες θεραπείες σε ένα χρόνο μειώνει τον μετεγχειρητικό πόνο και προάγει την ιστική ενίσχυση.

Παρακολουθείστε το βίντεο και ενημερωθείτε για τη σημασία των σύγχρονων βιολογικών θεραπειών τέταρτης γενιάς στη θεραπεία των μυοσκελετικών παθήσεων.

spine

Καλέστε μας στο 210 8949727 ή 698 0506555 ή κλείστε online ραντεβού και θα σας βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της πάθησής σας.

 

Articles Icon

Video Media sidecolumn icon

Οι υπηρεσίες μας

Συνδυαστικές θεραπείες ελάχιστης επεμβατικότητας

page under construction   

Η σελίδα είναι υπό κατασκευή.

Η εφαρμογή των αυτόλογων βιολογικών παραγόντων στην αντιμετώπιση των μυοσκελετικών παθήσεων με κλειστά συστήματα 4ης γενιάς είναι μια απλή, ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος που μόνο σημαντικά οφέλη μπορεί να προσφέρει στον ασθενή. Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Παναγιώτης Παπαδόπουλος MD, MSc έχει σημαντική εμπειρία στην εφαρμογή αυτόλογων θεραπειών. Ο στόχος είναι η ταχύτερη επαναφορά του πάσχοντος στην καθημερινότητα του, η μείωση του πόνου και η ελάττωση των πιθανοτήτων να υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση στο μέλλον αν αντιμετωπίζει μία χρόνια πάθηση.

Στοιχεία επικοινωνίας


Συνεργαζόμενα νοσοκομεία


Ygeia logo transparent

Mitera logo transparent

Mediterraneo logo transparent

Επιστημονικός Συνεργάτης


lazer centre logo trans

Ακολουθήστε μας

facebook youtube

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου των δεδομένων μας και συμφωνείτε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μοιραστούμε τα νέα μας ή για σκοπούς μάρκετινγκ.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.