Παναγιώτης Παπαδόπουλος MD, MSc

Επιμ. Γ' Ορθοπαιδικής Κλινικής Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ

Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος

Call us ButtonjpgRendezvous ButtonAsk the doctor

Καθοδηγούμενες εγχύσεις με χρήση υπερήχου

Καθοδηγούμενες εγχύσεις με χρήση υπερήχου

Η επιτυχία της θεραπείας με εγχύσεις βιολογικών και άλλων παραγόντων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον ακριβή εντοπισμό της περιοχής της βλάβης.

Παρακολουθείστε το βίντεο και ενημερωθείτε για τη σημασία των σύγχρονων βιολογικών θεραπειών τέταρτης γενιάς στη θεραπεία των μυοσκελετικών παθήσεων.

spine

Καλέστε μας στο 210 8949727 ή 698 0506555 ή κλείστε online ραντεβού και θα σας βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της πάθησής σας.

 

Articles Icon

Video Media sidecolumn icon

Οι υπηρεσίες μας

Καθοδηγούμενες εγχύσεις με χρήση υπερήχου

Η χρήση του υπερήχου έχει σημαντική θέση στη διάγνωση και θεραπεία των μυοσκελετικών παθήσεων. Η χρήση τους από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό είναι ένα σημαντικό εργαλείο σε επίπεδο ιατρείου το οποίο κατά περίπτωση μπορεί να μειώσει το χρόνο και το κόστος στον ασθενή εώς την οριστική διάγνωση της πάθησης.

Οι παθήσεις που μπορεί να βοηθήσει διαγνωστικά η χρήση υπερήχου είναι:

 1

Υπερηχολογικά καθοδηγούμενες εγχύσεις

Είναι πολύ σημαντικό οι εγχύσεις που πραγματοποιούνται στο ιατρείο να γίνονται όσο το δυνατό περισσότερο στοχευμένες γιατί αυτό αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα της θεραπείας. Οι εγχύσεις τις οποίες πραγματοποιούμε υπερηχολογικά είναι:

  • Διαλύματα κορτικοστεροειδών
  • Βιολογικοί παράγοντες
  • Υαλουρονικό οξύ
  • Αντιφλεγμονώδη φάρμακα

Πλεονεκτήματα των καθοδηγούμενων εγχύσεων με υπέρηχο:

  • Ακρίβεια στη στόχευση της περιοχής ενδιαφέροντος χωρίς να κακοποιούνται οι παρακείμενοι ιστοί.
  • Πολλαπλάσιες πιθανότητες επιτυχίας της θεραπείας
  • Λιγότερος πόνος
  • Αποφυγή αιματωμάτων και τραυματισμών άλλων δομών

Cover

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Παναγιώτης Παπαδόπουλος έχει εκπαιδευτεί στη χρήση υπερήχου για τη διάγνωση και θεραπεία των μυοσκελετικών παθήσεων. Οι εγχύσεις που πραγματοποιούνται στο Ιατρείο γίνονται με υπερηχολογική καθοδήγηση για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό όφελος για τον ασθενή.

Στοιχεία επικοινωνίας


Συνεργαζόμενα νοσοκομεία


Ygeia logo transparent

Mitera logo transparent

Mediterraneo logo transparent

Επιστημονικός Συνεργάτης


lazer centre logo trans

Ακολουθήστε μας

facebook youtube

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου των δεδομένων μας και συμφωνείτε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μοιραστούμε τα νέα μας ή για σκοπούς μάρκετινγκ.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.